Chalet "Glory" Voorthuizen

Gezellig chalet op rustig park “Beertjeshoeve” in grote tuin en in een unieke omgeving om te recreëren in de natuur. Deze Minivilla heft een grote aangebouwde berging met ruimte voor wasmachine en droogtrommel.

Op het rustige en klein opgezette park "De Beertjeshoeve" aan de Harremaatweg te Voorthuizen is dit leuke Chalet te huur.

Zodra u het park op loopt ziet u meteen dat het beslist geen gewoon standaard recreatiepark is maar een uniek plekje op de Veluwe.
De Beertjeshoeve is een klein recreatiepark gelegen in een mooi wandel,- en fietsgebied zonder bingo of ander vermaak. Het park telt 70 staanplaatsen en 4 zomerhuisjes.

De staanplaatsen liggen allemaal beschut en volop in de zon, zodat u al vroeg in het voorjaar kunt recreëren.
Het chalet heeft een vrijgelegen tuin met eigen parkeerplaats. Er is een wasmachine aansluiting in de  grote aangebouwde berging.

"De Beertjeshoeve" is gelegen in de nabijheid van het Gelders Landschap "Wilbrinkbos" en het Grijze Veen dus een unieke locatie om te recreëren in de natuur.Informatie:

- Huurprijs: €500 exclusief gas/water/licht

- Huurperiode minimaal half jaar

- Voorschot gas/water/licht: €125

- Borg: Een maand huur.

- Wireless internet aansluiting mogelijk.

- Verhuur vind plaats volgens de richtlijnen van de gemeente Barneveld.

- Permanente bewoning niet toegestaan.

- Ondervoorbehoud gunning. 

 

Informatie:

- 2 persoons

- Royale tuin  

-Gelegen in bosrijke omgeving

-Gelegen op recreatiepark met chalets

-goede verbinding met snelweg en openbaar vervoer

- Eventueel gemeubileerd

Woonkamer met zit- en eethoek met 2 openslaande deuren naar het terras/de tuin. Open keukentje  met gasfornuis, afzuigkap en koelkast.  Bijkeuken/inpandige berging. Twee slaapkamers, waarvan een voor 2 personen en een voor een persoon. Douche met toilet en wastafel.  Het gehele Chalet is voorzien van een laminaatvloer.

Reglement bospark ’BEERTJESHOEVE’ te Voorthuizen

Download reglement