Omgeving Voorthuizen

minivillas voorthuizen 1In Gelderland, op de Veluwe, ligt op 3 km van Voorthuizen, nabij Garderen, Putten en Barneveld, op een klein park de minivilla's.

De villa heeft een ruim terras op het zuiden en de grote tuin rondom biedt vele zon- en/of schaduwplekjes. Een heerlijke ruimte met veel privacy en rust waar de konijntjes 's morgens door dtuin huppelen en de vogels de hele dag vrolijk fluiten.

Op loopafstand liggen gezellige restaurants en andere recreatie mogelijkheden. De bushalte vindt u naast de ingang van het park. Het dorp Voorthuizen is slechts 2 a 3 kilometer van de villa verwijderd.

 

minivillas voorthuizen golfOok hoeft u de auto niet te nemen om een boswandeling te maken want het bos begint aan de overkant van de weg. Hier zijn diverse routes uitgezet die u, al of niet georganiseerd, kunt volgen: wandelroutes, Nordic Walking routes, fietsroutes via knooppunten, huifkarroutes en paardrijdroutes! Er is voor elk wat wils. Ook is er op fietsafstand een overdekt zwembad, bowlingbanen, tennisbanen en natuurlijk het prachtige Golf park en Country Club "Edda Huzid". Ook heeft Voorthuizen een groot recreatie gebied genaamd Zeumeren waar veel activiteiten zijn, een lekker strand aan de grote waterplassen en veel te doen voor de kinderen zoals een schateiland!

 

 

minivillas voorthuizen veluwse marktHet plaatsje Voorthuizen biedt veel: meerdere supermarkten, gezellige terrasjes en eethuisjes, en leuke winkels. Verdere bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder meer: Apenheul, Park Berg en Bos, Pretpark Juliana Toren, Paleis 't Loo, het Dolfinarium, Park "De Hoge Veluwe", Nederlands Openlucht Museum, Burgers Zoo, etc. etc. Vijf kilometer van Voorthuizen vindt u Barneveld met zijn Jan van Schaffelaar en natuurlijk de beroemde Barnevelder Kippen.

Natuurlijk bied de Veluwe voor elk wat wils. Het Kröller-Müller Museum bijvoorbeeld biedt voor jong en oud interessante mogelijkheden om een paar dagen te bezoeken. Het museum bezit een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst.

 

minivillas voorthuizen park hogeveluweCentraal staan de omvangrijke collectie werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin. Het Kröller-Müller Museum organiseert jaarlijks verschillende tijdelijke tentoonstellingen. Het betreft tentoonstellingen met kunstwerken uit de vaste Kröller-Müller collectie en tentoonstellingen over hedendaagse kunst. In het museumgebouw zijn een aantal tijdelijke tentoonstellingsruimtes waar kleine, bijzondere presentaties getoond worden of speciale objecten worden uitgelicht.

Het is ook erg gemakkelijk een fietstocht te maken in de omgeving. U huurt heel eenvoudig een fijne elektrische fiets en maakt met het grootste gemak urenlange fietstochten over de mooie Veluwe. Natuurlijk kunt u ook uw eigen fietsen meebrengen.